Guvernul va majora bugetul Ministerului Sănătăţii şi Administraţiei Penitenciarelor

| 21 mai, 2013

Guvernul a adoptat în şedinţa de marţi două hotărâri, în baza cărora va fi suplimentat bugetul Ministerului Sănătăţii cu 76 de milioane de lei, iar cel al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor cu 10 milioane de lei, a informat Executivul.

Astfel, bugetul Ministerului Sănătăţii va fi suplimentat cu 76,092 milioane lei pentru stingerea obligaţiilor de plată ale unităţilor sanitare cu paturi din reţeaua Ministerului Sănătăţii şi din subordinea autorităţilor publice locale, peste termenul de scadenţă, mai vechi de 90 de zile, înregistrate în evidenţa contabilă şi rămase neachitate. Plata obligaţiilor se va face până la data de 31 mai.

Bugetul Ministerului Sănătăţii va fi suplimentat din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului.

De asemenea, a fost adoptată o hotărâre care prevede majorarea fondurilor bugetare alocate sistemului penitenciar cu 10 milioane lei, în vederea asigurării desfăşurării în condiţii de siguranţă a activităţii specifice.

Bugetul Ministerului Justiţiei pe anul 2013 pentru Administraţia Naţională a Penitenciarelor va fi suplimentat tot din fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ