Horia Georgescu: Voi contribui la aflarea adevărului. Fostul şef ANI aşteaptă decizia instanţei

| 17 mar, 21:33

Horia Georgescu, fostul şef al Agenţiei Naţionale Anticorupţie, a declarat marţi seară, la câteva ore după expirarea ordonanţei de reţinere şi înainte pronunţării instanţei asupra solicitării de arestare preventivă, că va respecta decizia judecătorului.

Mi-am făcut apărarea alături de avocaţii mei. Aştept decizia judecătorului şi o voi respecta indiferent care va fi aceasta, iar în continuare voi contribui la aflarea adevărului, ori de câte ori Direcţia Naţională Anticorupţie sau orice altă instituţie mă va chema pentru a lămuri toate aspectele sesizate”, a declarat Horia Georgescu.

Horia Georgescu a fost reţinut luni pentru 24 de ore de procurorii DNA pentru abuz în serviciu. Georgescu a fost adus, în jurul orei 11:30, la Instanţa Supremă cu propunerea de arestare preventivă.

Citeşte şi: Referatul procurorilor DNA: Arestarea lui Horia Georgescu, necesară

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ