UPDATE: HORIA GEORGESCU, AUDIAT la DNA. PREJUDICIU MAJORAT cu 9 MILIOANE de EURO!

| 01 apr, 12:01
HORIA GEORGESCU a fost audiat la sediul DNA. În cursul discuţiilor de miercuri, fostul director al ANI a fost informat de procurorii anticorupţie că PREJUDICIUL din dosarul său a fost majorat cu încă 9 milioane de euro!

In aceste conditii PREJUDICIUL TOTAL din dosarul legat de retrocedarile ilegale de la ANRP  a ajuns la 84 de milioane de euro!

HORIA GEORGESCU a fost adus, cu duba, din arestul Politiei Capitalei pentru a discuta cu procurorii cu privire la afacerile ilegale de la ANRP. In dosarul sau sunt urmarite penal mai mult persoane, printre care si deputatul PNL THEDOR NICOLESCU.

HORIA GEORGESCU si THEODOR NICOLESCU sunt acuzati de ABUZ in SERVICIU.

Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au decis definitiv pe 17 martie că fostul șef al ANI va fi cercetat în continuare în arest preventiv.

Horia Georgescu a fost arestat pentru 30 de zile pe 18 martie, el fiind acuzat de procurorii DNA de săvârșirea a trei infracțiuni de abuz în serviciu, cu consecințe deosebit de grave, dacă funcționarul public a obținut un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, comise în perioada 2008-2010 când era membru al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din ANRP.

Prejudiciul din acest dosar se ridic la 75 milioane euro.

Citeşte şi: Motivarea judecătorilor în cazul Horia Georgescu: A dat dovadă de dispreț față de lege

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ