HORIA GEORGESCU, denunţat de familia COCOŞ

| 17 mar, 15:49

Fostul şef al ANI ar fi fost denunţat de beneficiarii despăgubirilor pe care le-ar fi acordat ilegal, dar şi de Dorin şi Alin Cocoş, susţin surse judiciare.

Denunţurile au fost depuse la dosar pentru a se contura acuzaţiile apărute iniţial în urma unui raport al Curţii de Conturi, transmis la DNA, după un control la ANRP.

Procurorii DNA au notat în referatul cu propunere de arestare preventivă că membrii comisiei, din care făcea parte şi Horia Georgescu, nici măcar nu deschideau dosarele pe care le primeau spre analiză, ci le aprobau în baza unor evaluări ale unor specialişti acreditaţi.

Citeşte şi: Horia Georgescu, liber să plece acasă. Ordonanţa de reţinere a EXPIRAT iar şedinţa a fost suspendată

Horia Georgescu a fost reţinut luni de DNA, fiind acuzat de abuz în serviciu iar astăzi a fost instanţei, alături de alte şapte persoane, cu propunere de arestare preventivă.  Este vorba de doi membri ai comisiei pentru retrocedări din care a făcut parte Horia Georgescu și de cinci experți.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ