DECIZIE ŞOC: s-a stabilit cine îi va lua locul lui Horia Georgescu la şefia ANI. Cine îi vânează SCAUNUL

| 19 mar, 13:40

Consiliul National de Integritate l-a desemnat joi pe cel care va conduce Agentia Nationala de Integritate pana la alegerea unui nou presedinte in locul lui Horia Georgescu. CNI l-a desemnat pe vicepresedintele ANI Bogdan Stan sa conduca drept interimar institutia, potrivit stiripesurse.ro.

Consiliul Național de Integritate, întrunit în ședință publică în data de 19 martie 2015, a luat act de demisia domnului Horia Georgescu din calitatea de președinte al Agenției Naționale de Integritate, urmând ca aceasta să fie remisă Senatului României. Urmare a acestui fapt, Consiliul a luat în discuție și perfectarea pașilor procedurali în ceea ce privește declanșarea procedurii de organizare a concursului pentru alegerea unui nou președinte al Agenției Naționale de Integritate.

De asemenea, Consiliul aduce la cunoștința opiniei publice faptul că, prin efectul legii, conducerea Agenției Naționale de Integritate este exercitată, până la alegerea unui nou președinte, de către domnul Bogdan Stan, în prezent, vicepreședinte al A.N.I.

Fost ofițer SRI, întrebare cheie pentru DNA: De ce ACUM?

Membrii Consiliului Național de Integritate apreciază că Agenția Națională de Integritate este o instituție matură, pe deplin operațională, care își desfășoară activitatea în baza unor proceduri solide, și își exprimă încrederea în faptul că instituția va continua să-și îndeplinească cu succes obiectivele cuprinse în cadrul normativ existent și asumate prin Mecanismul de Cooperare și Verificare și prin Strategia Națională Anticorupție.

Totodată, Consiliul Național de Integritate, și în noua sa componență, va continua să sprijine activitatea Agenției Naționale de Integritate și să își îndeplinească eficient rolul de garant al independenței instituționale a Agenției.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ