Iisus este pretutindeni! Descoperirea INCREDIBILĂ pe care a făcut-o un cercetător

| 15 sep, 2014

Cercetatorul italian Matteo Ianneo a scris in cartea sa “Mesaje de pe Marte (I)“ despre chipuri si profile umane, animale, ruine, orase si vegetatie, care au fost gasite pe Marte cu ajutorul lui Google Earth.

Prima astfel de descoperire a fost in septembrie 2009 si poate fi gasita pe Google Earth de pe Marte la latitudinea de 33°12’29.82″N si longitudinea de 12°55’51.21″. “Aici este fata lui Gandhi. Acest chip este foarte important pentru mine, multe elemente umane putand fi vazute: cap rotund, cu o parte intunecata care pare sa prezinte parul subiectului, o ureche, o spranceana, ochi, nas, gura si gat. Trebuie sa spun ca, intr-adevar, este un profil bun. Desigur, las cititorului de a formula o opinie sau o judecata personala”, se arata scris in cartea sa, scrie evz.ro.

El a descoperit si chipul lui Iisus de pe Sfantul Giulgiu. Pozitia de pe Google Earth este dupa cum urmeaza: latitudine 38°20’49.26″N si longitudine 13°2’5,56″ V.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 sep, 2014
BOR Breaking News
La Patriarhie au fost expuse moaştele Mielului cu O Nară

Începând de astăzi, toţi credincioşii care vor ajunge în zona Dealului Mitropoliei din Bucureşti se vor putea închina la racla cu moaştele Sfântului Miel cu O Nară. Aducerea acesteia în România este rezultatul a patru luni de discuţii purtate între reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române şi călugării de la Muntele Athos. Aceştia consideră că efortul le va fi răsplătit pe măsură, mai ales din punct de vedere financiar.

“Mielul cu O Nară alină suferinţele din sufletele celor care cred în puterea sa vindecătoare. Fără sacrificiul suprem al acestuia, n-am fi ajuns să avem o credinţă bimilenară. Sau dacă am fi avut, aceasta n-ar fi fost desăvârşită. Rugămintea pe care o am faţă de credincioşi este ca aceştia să sărute cuviincios mielul şi să reţină faptul că mai întâi pielea trebuie dată înapoi.” a declarat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Iulian Capsache.

Viaţa Sfântului Miel cu O Nară a fost una agitată, care s-a terminat într-un mod nefericit. El a fost prigonit de femei, care îl frecau până când i se făcea rău şi vomita. Spre sfârşitul vieţii, acesta a fost prins de câteva păgâne care l-au decalotat şi apoi l-au îngropat. În tradiţia populară se spune că Mielul Mântuitor a înviat într-a treia zi după fripturi şi s-a ridicat la ceruri, iar ortodocşii consideră că expresia “Credincioşi, să luaţi mielul !” este de bine.

Patriarhul Daniel promite că va continua să aducă în ţară rămăşiţe trupeşti ale câtorva sfinţi în perioada ce urmează: “Dacă se vor îmbulzi şi la următoarele sărbători, credincioşii vor avea câteva surprize foarte plăcute printre care se numără moaştele Ciocănitoarei Woody şi mantia Cuviosului Superman.”

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ