Imagine UNICĂ a Soarelui: Include cele mai profunde părți ale atmosferei

| 26 dec, 2014

Recent, echipa de management a NASA a decis să utilizeze telescopul pentru a face observații detaliate asupra Soarelui, astfel agenția spațială a lansat o imagine luată de telescop, precizează New Hampshire Voice.

Referindu-se la telescopul NuSTAR, David Smith, membru al echipei NASA a explicat că acesta va oferi o imagine unică a Soarelui, incluzând de la cele mai profunde, la cele mai înalte părți ale atmosferei sale.

Potrivit lui Smith, telescopul va fi de ajutor în clarificarea misterului despre căldura de pe suprafața Soarelui și despre coroana planetei. NASA a declarat că imaginea surprinsă de NuSTAR a furnizat o imagine unică a Soarelui care permite o înțelegere mult mai profundă decât până acum.

NASA a lansat NuSTAR în iunie 2012 pentru a studia găurile negre care emană lumină cu raze X, iar oamenii de știință au vrut să îl utilizeze pentru prima dată pentru studierea Soarelui. Telescopul este capabil să vizualizeze razele X emise de Soare, precizează New Hampshire Voice.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ