IMAGINI INCREDIBILE! Arsenie Boca, de nerecunoscut fără haina preoţească

| 21 apr, 12:12

Arsenie Boca, de nerecunoscut în straie lumeşti. Recent au fost publicate o serie de fotografii cu părintele după ce acestuia i s-a interzis să mai poarte haina preoţească. Potrivit ziarului Adevărului, instantaneele ar fi fost făcute de ofiţerii de Securitate care l-au supravegheat pe acesta timp de mai bine de patru decenii.

Deşi timp de trei decenii i-a fost interzis să mai îmbrace straiele preoţeşti, au fost publicate numai câteva fotografii cu Arsenie Boca purtând haine civile.

Ziarul Adevărul a publicat recent câteva dintre fotografiile surprinse de ofiţerii de Securitate care îl supravegheau pe Arsenie Boca.

Astfel că, fiind considerat un personaj incomod datorită popularităţii sale printre credincioşi, Arsenie Boca a fost urmărit, pas cu pas, timp de mai mulţi ani de către angajaţii Securităţii. Părintele a avut, începând cu anul 1943, trei dosare informative. Potrivit notelor din dosare, acesta a fost urmărit aproape zilnic, ofiţerii notând fiecare amănunt şi fiecare gest al acestuia.

 

Citeşte şi: Vestea despre MINUNILE de la Prislop s-au răspândit repede. Refugiul lui ARSENIE BOCA, asaltat de credincioşi

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 apr, 14:51
Bogdan
bani
Singura calitate de care ai nevoie pentru a reuşi: putere mentală. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ