În sfârşit s-a aflat cine este solistul trupei Carla's Dream, artistul care apare mereu cu faţa pictată

| 01 iul, 11:46

Întotdeauna membrii trupei Carla’s Dreams apar cu fața pictată sau purtând o mască, stârnind din ce în ce mai mult curiozitatea fanilor. Jurnaliștii din țara lor natală, Republica Moldova, au decospirat identitatea solistului trupei, scrie Click.ro.

E vorba despre Andrei Ţăruş, fost membru al trupei “In Quadro”, născut pe 25 octombrie 1984, în oraşul Slobozia din Republica Moldova. Cel care a scos hit-uri pe bandă rulantă cu Inna, Loredana Groza şi Delia a absolvit Facultatea de Drept Public din Chişinău şi este căsătorit cu Nelea Motricală, o prosperă femeie de afaceri.

Anonimatul nu a fost de fapt o opţiune, a fost unica metodă să ne păstrăm identitatea sau, mai bine zis, să limităm expunerea personală pentru a micşora nivelul de influenţă din exterior”, declarau băieţii într-un interviu.

Carla’s Dreams s-a lansat în România în 2013, alături de Inna, cu piesa “P.O.H.U.I.”, ca mai apoi să cânte cu Loredana “Lumea mea”, iar anul acesta cu Delia, lansând piesele, “Cum ne noi” şi recent “Da, mamă”.

 

Citeşte şi: SURPRIZĂ! Cine este cel mai bine plătit artist din lume

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ