Încă o țință în dosarul ,,Black Cube". Prefectul Capitalei a fost filat de spionii israelieni

| 21 apr, 15:15

Prefectul Capitalei a fost urmărit de angajaţii firmei Black Cube arestaţi la Bucureşti, pentru că ar fi spionat-o pe şefa DNA. Paul Nicolae Petrovan a fost audiat de procurorii DIICOT, în calitate de martor. Audierea a avut loc în contextul în care asupra celor doi cetăţeni israelieni au fost descoperite documente care au legătură cu oficialul.

Prefectul, care a fost procuror militar DNA, a confirmat pentru Digi 24 că a fost audiat, dar a adăugat că nu poate oferi amănunte, dat fiind statutul secret al anchetei

„Pot să vă spun doar că am fost solicitat şi audiat într-o cauză a DIICOT, privitoare la posibile infracţiuni de natură informatică. Celelalte amănunte de care m-aţi întrebat, nu pot să vă confirm sau infirm. N-aş dori să fac, având în vedere caracterul anchetei, alte comentarii. V-aş ruga să vă adresaţi organelor de urmărire penală care efectuează cercetările în cauză pentru eventuale alte precizări”, a spus Paul Nicolae Petrovan, prefectul de Bucureşti.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ