Incendiu la Spitalul Floreasca din Capitală

| 18 noi, 2013

Un incendiu a izbucnit, în această dimineaţă, la Spitalul Floreasca din Capitală. Puţin după ora 7.00, s-a produs un scurt-circuit la un panou electric, iar o asistentă a sunat la 112. Trei autospeciale cu spumă au sosit imediat la faţa locului şi au lichidat incendiul.

Incendiul izbucnit la Spitalul Floreasca din Capitală a fost stins foarte repede şi nu s-a extins. Pompierii au demarat o anchetă pentru a afla cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.

"A fost vorba de un incendiu la un tablou electric dintr-una din încăperile Spitalului Floreasca. Nu au fost probleme de extindere a fumului către etaje. Nu sunt victime. Pompierii rămân la faţa locului pentru a afla cauza izbucnirii incendiului şi pentru a depista dacă există un alt pericol de degajare a fumului din cauza acestei instalaţii", a declarat Daniel Vasile, de la ISU Bucureşti.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ