INCREDIBIL: Bonurile fiscale câştigătoare se VÂND pe internet

| 15 apr, 11:30

Isteria bonurilor fiscale castigatoare la prima extragere organizata de ANAF, impreuna cu Loteria Romana, continua si miercuri, cu un nou episod. Cei care au prea multe bonuri sau pe care nu-i interesează câştigul care ar putea sa fie prea mic s-au gandit sa scoata un profit mai mare din vanzarea bonurilor pe internet.

Cel putin asta a facut un cetăţean din Valenii de Munte, care a postat pe un site de vanzari urmatorul anunt:

"Vand bon fiscal castigator la prima extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale' din data de 13.02.2015, cu un fond total de premiere de 1.000.000 (un milion) lei. Premiul se poate revendica pana la data de 13.05.2015! Astept Oferta!".


Anuntul a fost vizionat de aproape 500 de ori, iar acum este dezactivat.

Nu se cunoaste deocamdata numarul total de castigatori. Visa a anuntat insa ca pe data de 7 februarie doar pe cardurile lor s-au efectuat peste 2000 de tranzactii intre 6 lei si 6 lei si 99 de bani.

Daca punem si tranzactiile cash si cele cu carduri Mastercard putem ajunge cu usurinta la peste 5000 de bonuri castigatoare. Ramane de vazut cati le-au si pastrat.

Fondul total de premiere se ridica la 1 milion de lei , adica aproximativ 225.000 de euro. La 1000 de castigatori premiul ar fi de 1000 de lei pe bon.

In schimb, la 5000 de bonuri castigul pe bon coboara la 500 de lei. Sumele se impoziteaza bineinteles cu 16%. Fiscul va vira banii in conturile castigatorilor cel tarziu pe 2 iulie.

Tot in iulie va avea loc urmatoarea extragere a loteriei bonurilor fiscale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ