INCREDIBIL: DNA pregăteşte ARESTAREA lui Călin Popescu Tăriceanu

| 12 aug, 22:52

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, ar urma să fie arestat de DNA în perioada următoare. Dezvăluirea a fost făcută de unul dintre liderii PMP, Gelu Vișan, în direct la România TV.

Prin arestarea lui Calin Popescu Tariceanu, DNA urmăreşte înlăturarea lui Victor Ponta de la conducerea Guvernului, spune Gelu Vişan, care a menţionat că Direcţia Naţională Anticorupţie are în lucru şi un dosar "Presa", pentru toţi cei care l-au criticat în ultima vreme pe preşedintele Klaus Iohannis.

"Se pregăteşte de către DNA un dosar şi se discută în mediile politice foarte mult de arestarea domnului Tăriceanu. Dacă DNA, văzând că nu-i merge cu Victor Pota, încearcă ceva împotriva lui Tăriceau, înseamnă că face politică în acest moment, ceea ce nu este în regulă. Cererea de arestare ar urma să se facă în toamnă. Dacă va fi aşa, înseamnă că ori eu am informaţii din interiorul DNA, ceea ce nu e cazul, ori DNA e implicat în lupta politică. Dacă se întâmplă aşa, e cel mai grav atentat împotriva democraţiei din ultimii 25 de ani", a declarat Gelu Visan, laRomânia TV.

"Al doilea mare scenariu şi cel mai grav este aşa zisul dosar presa. Se discută în toate mediile, şi cel politic, şi printre jurnalişti, că se pregăteşte, tot de DNA, un dosar «Presa», pentru cei care sunt contra lui Iohannis. (...) Cei care vorbesc de binomul SRI-DNA trebuie să fie luaţi şi tocaţi", a menţionat liderul PMP.

"Toate se leagă cu obsesia PNL de a pleca Victor Ponta. Problema nu e să plece Victor Ponta, ci cum pleacă Victor Ponta. Ori, dacă pleacă împins de DNA, înseamnă că avem o ţară în care Parlamentul trebuie să-şi dea demisia, Guvernul să se ducă acasă şi să conducă DNA şi SRI", a completat Gelu Vişan.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ