Incredibil: Dorin și Alin Cocoș vor să rămână în arest la domiciliu. Care este motivul

| 19 iun, 12:20

Dorin Cocoș și fiul acestuia, Alin, au cerut instanței să rămână în arest la domiciliu, deși ÎCCJ a decis ca aceștia să fie judecați sub control judiciar, potrivit România Tv.

Motivul pentru care cei doi vor să rămână în arest la domiciliu este unul logic. Dorin și Alin Cocoș știu că vor fi găsiți vinovați, cei doi recunoscându-și deja faptele în fața anchetatorilor, deci o condamnare cu executare este foarte probabilă. Zilele de arest la domiciliu ar urma să fie scăzute din pedeapsa finală, astfel că aceştia vor să execute cu anticipaţie o parte cât mai mare dintr-o viitoare pedeapsă cu închisoarea.

În dosarul Bica 2, judecătorii au revocat controlul judiciar pentru Adriean Videnu și au modificat obligaţiile impuse Alinei Bica prin controlul judiciar, în sensul că aceasta are voie să ia legătura cu martorul Dan Iliescu.

Citeşte şi: Familia Cocoş a scăpat de arestul la domiciliu. Adriean Videanu, liber să plece din ţară

Dosarul ANRP, cunoscut şi ca dosarul "Bica 2", a fost trimis de DNA în instanţă pe data de 26 februarie.

Dorin Cocoş este acuzat de trafic de influenţă (două fapte) şi dare de mită, iar fiul acestuia, Alin Cocoş, de complicitate la trafic de influenţă şi complicitate la dare de mită.

Adriean Videanu, acuzat de complicitate la abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Alina Bica a fost trimisă în judecată pentru luare de mită (2 fapte), abuz în serviciu (2 fapte) şi favorizarea făptuitorului (2 fapte), iar Ionuţ Florentin Mihăilescu este acuzat de complicitate la luare de mită.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 iun, 12:29
Simona Bran
daca motivul este unul logic,ce cauta in titlu INCREDIBIL?
vai de scoala voastra de ziaristica,serala,la SNSPA,cu lectori ca Sultanescu si Palavra

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ