INCREDIBIL. Primarul EMIL BOC, acuzat de FURT

| 11 feb, 17:37

Finala Eurovision a fost furată clujenilor, acuză un deputat PSD, acesta susținând că cel vinovat este Emil Boc, fost prim-ministru și actual primar al municipiului Cluj-Napoca.

Deputatul social-democrat Aurelia Cristea susține, în cadrul unui comunicat de presă remis, miercuri, redacției DC News, că "finala Eurovision a fost furată clujenilor de către Emil Boc".

Parlamentarul precizează că în urma întrebării referitoare la finala națională a competiției Eurovision, adresată miercuri, 4 februarie 2015, conducerii TVR, și a întâlnirii pe care a avut-o, ieri, cu Stelian Tănase, președintele Consiliului de Administrație TVR, a aflat de ce doar Timişoara, Craiova şi Târgu Mureş au intrat în competiţia aceasta.

Aurelia Cristea spune că doar aceste studiouri teritoriale au trimis oferte pentru organizarea evenimentului, "în timp ce studioul teritorial TVR Cluj NU a trimis nici o ofertă din cauza faptului că autorităţile locale NU au fost interesate.

Mai exact, primarul Emil Boc, supărat că nu poate vocaliza șlagărul „Puşca şi cureaua lată, ce salarii şi sporuri aveaţi odată" în finala Eurovision, nu a dat curs solicitării de a se întâlni cu directorul Romeo Couţi şi cu membrii conducerii TVR Cluj pentru a discuta despre organizarea finalei Eurovision în Cluj, în anul în care municipiul e Capitală Europeană a Tineretului!", acuză Aurelia Cristea.

În opinia deputatului PSD, Emil Boc a neglijat proiectele Clujului, municipiul pierzând astfel ocazia de a organiza, în cadrul proiectului Capitală Europeană a Tineretului 2015, un eveniment special, iar primarul "ocazia de a-şi mai exersa vocalizele pe scenă....".

Citește AICI comunicatul integral

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ