Emil Boc, prima reacţie după acuzaţiile din Dosarul Microsoft

| 11 feb, 17:45

DOSARUL MICROSOFT. Numele lui Emil Boc apare în Dosarul Microsoft, potrivit referatului procurorilor DNA. Fostul premier a declarat miercuri că în 2009, atunci când s-a încheiat acordul pentru licenţele Microsoft, PDL şi PSD guvernau împreună iar discuţiile pe această temă le-a avut în Guvern, cu martori de ambele părţi, discuţii care se regăsesc în stenograme.

"În aprilie 2009, când s-a încheiat acordul cadru pentru licenţele Microsoft eram cu PSD la guvernare. Nimeni nu a exercitat presiune să se încheie contractul, acea hotărâre de guvern avea în spate 7-8 semnături de la miniştri şi ca atare contractul s-a derulat conform prerogativelor legale, tot ce am discutat despre acest contract se găseşte în stenograme", a declarat Emil Boc.

"Alte discuţii nu am avut cu privire la ce s-a întâmplat în 2009, când se face referire la încheierea acelui acord cadru. Singurele discuţii pe care le-am avut au fost în Guvern, au fost şi din PSD şi din PDL şi îmi sunt martori cei de acolo", a adăugat fostul premier.

Întrebat de ce apare numele său în dosarul Microsoft, Emil Boc a spus: "Nu ştiu alte date, v-am spus ceea ce ştiu eu".

Citeşte şi: EMIL BOC apare în dosarul Microsoft. O parte din mită a ajuns şi la PDL

Elena Udrea şi Emil Boc l-au susţinut pe ministrul Gabriel Sandu pentru promovarea unei hotărâri de guvern şi alocarea bugetului necesar în vederea achiziţionarii de licenţe IT (dosarul Microsoft), se arată în referatul procurorilor DNA prin care cer arestarea preventivă a Elenei Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ