Interviu de SENZAŢIE de pe vremea când Elena Udrea era pe val: Îmi plac banii RĂU!

| 11 feb, 19:17

Elena Udrea a acordat un interviu neconvenţional în 2005, când a vorbit despre sînii săi şi despre suviţa lui Traian Basescu.

Citeşte şi: Unde îşi are RĂDĂCINILE Elena Udrea. Legătura NEBĂNUITĂ dintre ea şi poetul Nicolae Labiş

Ea l-a descris pe Basescu drept un om direct, care spunea exact ce gandeste: "In fata mi-a spus sa nu mai port decolteuri asa de adanci. Na, oricum m-ati fi intrebat".

Chestionata despre ce este adevarul, Udrea a fost transanta: “Adevarul meu, ceea ce consider ca e bine pentru mine”.

Apoi, ea a relatat o intalnire pe care o avusese cu Basescu, cu o seara inainte: “Constatam aseara un lucru…era unspe, douaspe noaptea… constatam ca are nostalgia primariei. A iubit primaria! Cum sa spun, ii place ceea ce face acum, cred ca este presedintele pe care acest popor il merita”.

Despre bani, Udrea a fost succinta: "Bine, imi plac banii rau! Dar nu sunt totul!"

Citeşte mai mult pe wowbiz.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 feb, 19:38
Danyela Danyela
Oferte de lucru pe timp de criza!
Oferte de lucru alternative pentru toate localitatile! Oferim seriozitate maxima! Incheiati pe loc contract legal! S-au acordat deja primele castiguri! Oamenii sunt foarte multumiti! Avem dovada castigurilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ