Dezvăluiri ULUITOARE: Unde primea mita ELENA UDREA. Biletul care o incriminează

| 11 feb, 16:21

Detalii uluitoare continuă să apară în anchetele penale care o vizează pe Elena Udrea. Udrea a încasat şpaga în maşina ei de lux, dar şi la biroul său la Ministerul Dezvoltării, potrivit unor documente DNA, susţine România TV.

 

Citeşte şi: JOCUL MAFIOT CONTINUĂ! Elena Udrea a făcut din nou semnul cu degetul la nas. Fostul ministru, la ÎCCJ

Dinu Pescariu susţine că i-a dat de mai multe ori bani Elenei Udrea. Mai exact, 500.000 de euro în total, banii fiind împărţiţi în tranşe de câte 50.000 de euro. Potrivit România TV, sumele de bani au fost negociate chiar în biroul de ministru al Elenei Udrea, acolo unde Elena Udrea a stabilit cum aceasta îl va scăpa de dosarul în care era vizat.

Elena Udrea ar fi primit banii, chiar în maşina ei, relatează sursa citată. Ultima tranşă ar fi fost dată prin intermediul şoferului Elenei Udrea.

Citeşte şi: Elena Udrea şi-a organizat ziua de naştere de la Predeal cu banii primiţi mită

Mai mult de atât, procurorii au descoperit, în urma percheziţiilor efectuate la Dinu Pescariu, un bileţel pe care scria "E.U. - 500.000 de euro"

Dinu Pescariu nu este însă singura persoană care face dezvăluiri. Prietena Elenei Udrea, Ana Maria Topoliceanu, a povestit achetatorilor cum îi dădea Elenei Udrea bani în biroul acesteia de ministru, dar şi la ea acasă.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Ce a spus PRIETENA Elenei Udrea, cu care apare în pozele de la Paris

Mai exact, este vorba despre 10% din mai multe contracte date de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului. Banii erau strânşi prin cei doi apropiaţi ai Elenei Udrea, Tudor Brezu şi Ştefan Lungu, care îi dădea apoi Anei Maria Topoliceanu, de unde ajungeau şi la protejata regimului Băsescu. Potrivit România TV, Ana Maria Topoliceanu ţinea şi o agendă în care nota spăgile primite.

Citeşte şi: Reţinerea Elenei Udrea, în New York Times şi Washington Post

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ