Reţinerea Elenei Udrea, în New York Times şi Washington Post

| 11 feb, 13:06

Reţinerea Elenei Udrea a ajuns şi în presa internaţională, publicaţii prestigioase precum The New York Times şi Washington Post relatând despre acest caz.

Citeşte şi: ELENA UDREA, „ultimul trofeu al DNA”. Ce scriu jurnaliştii AFP despre reţinerea fostei şefe PMP

Procurorii au reţinut fostul ministru român al Turismului şi candidat prezidenţial, sub acuzaţia de spălare de bani şi trafic de influenţă, scriu The New York Times şi Washington Post, care au preluat o ştire a agenţiei Associated Press.

„Un avocat a confirmat că politiciana de centru-dreapta Elena Udrea, care s-a clasat pe locul patru la alegerile prezidenţiale din noiembrie, a fost reţinută pentru 24 de ore, după ce a intrat în biroul procurorilor pentru a răspunde acuzaţiilor”.

Procurorii o acuză de trafic de influenţă în licenţierea ilegală a programelor de calculator pentru şcoli, de implicare în finanţarea ilegală a unei gale de box şi spălare de bani. Parlamentarii au votat pentru arestarea sa luni, pentru trei acuzaţii. Udrea, ccare a fondat anul trecut Partidul Mişcarea Populară, neagă acuzaţiile.

În vârstă de 41 de ani, ea a câştigat în notorietate în urma relaţiei sale apropiat cu Traian Băsescu, preşedintele României între 2004 şi 2014. Un tribunal va decide miercuri dacă ea va fi arestată pentru 30 de zile, mai scriu The New York Times şi Washington Post.

Citeşte şi: Noi DEZVĂLUIRI! Elena Udrea şi-a organizat ziua de naştere de la Predeal cu banii primiţi mită

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ