Ministrul Justiţiei o pune la colţ pe UDREA

| 11 feb, 18:45

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a declarat, miercuri, la Ploiești, referindu-se la afirmațiile făcute de deputatul Elena Udrea că, atunci când deții funcții publice, ai obligația de a fi rezervat în discurs.

"Trebuie să facem o distincție între oamenii politici care fac afirmații, care vorbesc cu prea mare ușurință despre sistem, și cei care au propriile lor cauze. Atunci când discutăm despre oameni politici cu propriile lor cauze, evident că lucrurile se pun puțin diferit. E o formă neadecvată, e adevărat, de a-și face o pledoarie publică. (...)

Nu ai libertatea de a discuta în spațiul public atunci când ești decident. Poți să îți exprimi o părere într-un cadru restrâns, evident, aici fiecare este liber să o facă, dar când ești în poziții publice, ai și obligația de rezervă", a afirmat Cazanciuc, întrebat cum au fost primite afirmațiile Elenei Udrea de oamenii din sistem.

În context, acesta și-a exprimat speranța realizării unui acord între partide cu privire la atitudinea oamenilor politici față de justiție.

"Eu am făcut apel de fiecare dată la un acord și sper să facem acest lucru în Parlament anul acesta, un acord între partide cu privire la justiție, la o anumită atitudine, la o anumită rezervă pe care ar trebui să o aibă oamenii politici atunci când discută de justiție", a mai afirmat ministrul.

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a participat miercuri la ședința de bilanț pe anul 2014 a Curții de Apel Ploiești.

Citeşte şi: Dezvăluiri ULUITOARE: Unde primea mita ELENA UDREA. Biletul care o incriminează

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 feb, 19:40
Danyela Danyela
Oferte de lucru pe timp de criza!
Oferte de lucru alternative pentru toate localitatile! Oferim seriozitate maxima! Incheiati pe loc contract legal! S-au acordat deja primele castiguri! Oamenii sunt foarte multumiti! Avem dovada castigurilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ