Câţi ani de puşcărie prezic astrele pentru Elena Udrea: "Cel mai terminat om de pe PLANETĂ"

| 11 feb, 19:49

Elena Udrea a fost reţinută marţi pentru 24 de ore, petrecânduşi astfel noaptea în arestul Capitalei. Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului va afla miercuri dacă va fi arestată.

Miercuri seara, în emisiunea ''Teo Show'', a fost invitată Cristina Demetrescu, un cunoscut astrolog, care i-a realizat astrograma Elenei Udrea.

''Elena Udrea are o viață de timp balansoar. În momentul de față, dorința dumneai de a ajunge președintele țării, a adus-o în situația de față. Să nu uităm că la un moment dat toți plătim pentru ceea ce facem, așa se întâmplă și cu dumneai. Doamna Elena Udrea nu are spirit de sacrificiu, va rezista foarte greu la închisoare. Nu se va adapta ușor. Structura ei este de se duce dintr-o extremă în alta, vine dintr-un mediu sărac, și are acea lăcomie de a ajunge cât mai sus. Clădește foarte mult în viață, a făcut un edificiu fără sacrificiu. A vrut să ajungă în vârf printr-un compromis foarte mare. Guvernator stă pe casa închisorii.

Ea nu va plăti atât cât își va dori lumea. Capricornii pot ispăși maxim 2 ani și jumătate. Cariera ei politică este distrusă. A demonstrat că este altfel, mai puțin cinstită. Pe semnul Capricornului se află Pluton, care semnifică schimbări drastice. Ziua de azi nu îi este favorbilă, este posibil să se prelungească. Ea în momentul de față este cel mai terminat om de pe planetă'', a dezvăluit astrologul Cristina Demetrescu, în direct, în platoul emisiunii Teo Show.

Citeşte şi: Interviu de SENZAŢIE de pe vremea când Elena Udrea era pe val: Îmi plac banii RĂU!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ