Cea mai bună PRIETENĂ a ELENEI UDREA: Am plâns când am văzut-o cu cătuşe la mâini

| 11 feb, 16:26

Ruxandra Dragomir, prietenă a Elenei Udrea și președintă a organizației de femei a PMP a declarat miercuri, după ce s-a întâlnit cu fostul ministru al Turismului la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, că este convinsă că Elena Udrea este o țintă și că nu crede că după reținere aceasta își va încheia cariera politică.

”Sunt sigura ca va trece cu bine și demnitatea pe care a arătat-o înseamna foarte mult. Nu cred că este la finalul carierei, cu siguranta va reveni, iar eu voi fi lângă ea. (...) Am venit în calitate de prietenă și mă bucur că am putut să-i fiu alături. (...) Este o țintă pentru că nu s-a dorit ca ea să fie în continuare în viața politică, dar instinctul meu este că ea va fi în continuare în viața politică”, a spus Ruxandra Dragomir.  

Totodată, membra PMP a declarat că știe că fostul președinte Traian Băsescu o va susține în continuare pe Elena Udrea. 
”M-am întâlnit cu președintele și din punctul meu de vedere o susține continuare. Aș fi vrut să văd mai multe mesaje din partea dânsului. Mi-a spus că are încredere în ea și nu se va dezice de Elena Udrea niciodată”, a mai spus Dragomir.

Citeşte şi: Prietena Elenei Udrea, mesaj dur pentru cei care au turnat-o


”Am plâns aseară când am vazut-o pe Elena Udrea încătușată. (...) A devenit un personaj politic incomd, a fost cel mai dedicat candidat la Președinție, a spus multe lucruri în campanie și acest lucru a contat în defavoarea ei”, a conchis președinta organizației de femei a PMP.



Elena Udrea a ajuns miercuri la Înalta Curte de Casație și Justiție în jurul orei 13.35, unde se va decide dacă va fi arestată preventiv pentru 30 de zile.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ