Un lider PMP SPARGE GHEAŢA! Ce zice despre Elena Udrea şi Traian Băsescu

| 11 feb, 18:53

Unul dintre liderii PMP face o serie de declarații despre situaţia în care se află partidul în acest moment. Preşedintele PMP Olt, Marian Vasile, ales la sfârşitul săptămânii secretar executiv al acestui partid, e de părere că partidul se va descurca și fără Elena Udrea, și fără Traian Băsescu.

Nimeni nu poate spune că situaţia în care se află doamna Elena Udrea este ceva benefic pentru partid, dar viaţa merge înainte, cu Elena Udrea, fără Elena Udrea, cu Traian Băsescu, fără Traian Băsescu. Un partid este creat din oameni. Şi mie mi s-a spus că sunt cel mai bun primar şi că ce s-ar face Studina fără mine. Nimeni nu este de neînlocuit, viaţa merge înainte şi la Studina, şi la Bucureşti, şi oriunde. Pentru Partidul Mişcarea Populară, însă, dacă Elena Udrea nu ar mai fi implicată politic, dacă Traian Băsescu nu ar mai veni în partid, nu pot fi considerate lucruri benefice. Ar fi pierderi”, a declarat Marian Vasile potrivit gazetanouă.ro.

Şeful PMP Olt şi-a exprimat încrederea în noua conducere a partidului, în ciuda faptului că este vorba despre politicieni care nu sunt chiar de prim-plan.

"Haideţi să vedem, însă, şi plusurile. Haideţi să-i vedem pe Sigfried Mureşan, care este purtătorul de cuvânt al popularilor europeni, pe Dorel Onaca, pe Tomac, care are destulă experienţă - a mai fost preşedinte de partid”, a mai spus Marian Vasile.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 feb, 19:41
Danyela Danyela
Oferte de lucru pe timp de criza!
Oferte de lucru alternative pentru toate localitatile! Oferim seriozitate maxima! Incheiati pe loc contract legal! S-au acordat deja primele castiguri! Oamenii sunt foarte multumiti! Avem dovada castigurilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ