Robert Cazanciuc, anunţ de ultimă oră despre Elena Udrea

| 12 feb, 10:33

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-a sesizat în cazul declaraţiilor Elenei Udrea. Anunţul a fost făcut de ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc. Este a doua oară în ultimele zile când Elena Udrea intră în atenţia CSM prin declaraţiile făctute.

"Sunt multi procurori si multi judecatori care s-au saturat sa dea solutii in dosare de frica. Si am un caz extraordinar. Din pacate, iarasi se bazeaza pe declaratiile unor oameni care cu siguranta ca vor fi ingroziti sa recunoasca in mod public ceea ce mi-au spus mie. Caz de judecator la Inalta Curte care a luat o decizie de arestare a unui important om, a unei importante persoane, la comanda", sunt declaraţiile Elenei Udrea, care au atras atenţia CSM.

Ministrul a anunțat faptul că Consiliul Superior al Magistraturii s-a sesizat în cazul declaraţiilor Elenei Udrea.

„CSM s-a autosesizat. Inspecţia Judiciară va face verificări”, a zis ministrul Robert Cazanciuc.

„Nu e normal să aruncăm în aer toate instituţiile din România pentru că cineva are o problemă de natură penală. Trebuie să şi-o rezolve în faţa organelor judiciare, să aşteptăm rezultatul acestor organe judiciare. Justiţia nu se face la televizor, ci în primul rând în faţa organelor judiciare. Totul a pornit de la declarațiile Elenei Udrea. De altfel, dacă ați observat atitudinea domnului avocat al Elenei Udrea a fost foarte corectă. Eu sper să-și dovedească nevinovăția”, a spus Horaţius Dumbravă, membru CSM, notează dcnews.ro.

Citeşte şi: Cum îşi petrece timpul Elena Udrea în arest

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 feb, 11:06
Nedumeritu'
Asa, si ?
Ce pateste Udrea ? Hai sa ne sesizam !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ