Radu Berceanu, declaraţii EXPLOZIVE în Dosarul Microsoft

| 12 feb, 12:44

În referatul DNA de arestare a Elenei Udrea in dosarul Microsoft, procurorii spun ca pentru promovarea Hotararii de Guvern nr. 460/2009 si alocarea bugetului necesar cumpararii de licente IT, Gabriel Sandu a beneficiat de sustinerea Elenei Udrea, a primului ministru Emil Boc, a lui Adriean Videanu, Radu Berceanu, Roberta Anastase si Gheorghe Stefan.

"Am vorbit cu omul asta de vreo 10-15 ori (n. red. - Gabriel Sandu) in viata mea. Si de mai toate ori am vorbit in diverse intalniri, sedinte, unde erau mai multi oameni de fata. Nu i-am cerut niciodata nimic, nu mi-a cerut niciodata nimic, nu i-am dat niciodata nimic, nu mi-a dat niciodata nimic. Asa ca nu am nicio legatura cu chestia asta. Si nici nu ma intereseaza. Nu m-a rugat nimeni niciodata sa sustin o hotarare de guvern, niciodata de genul asta. Si nu am avut niciodata vreo legatura cu dosarul Microsoft. Discutii de genul asta sunt ca si cum ne-am fi intalnit cu un extraterestru si vorbeam extraterestra. Daca procurorii o sa ma cheme, o sa le spun fix acelasi lucru. Daca procurorii cred ceva, nu inseamna ca este adevarat”, a afirmat Radu Berceanu, citat de presa locala, in prima sa reactie de la izbucnirea scandalului.

Citeşte şi: Cum îşi petrece timpul Elena Udrea în arest

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ