Cum a reacţionat Dorin Cocoş când a aflat că Udrea a fost REŢINUTĂ

| 11 feb, 11:03

Procurorii DNA au emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele Elenei Udrea. Fostul ministru și-a petrecut noaptea în arestul Poliției Capitalei. Procurorii o acuză de trei infracţiuni de trafic de influenţă şi una de spălare de bani, în dosarul Microsoft. Instanța supremă va judeca miercuri cererea procurorilor de arestare preventivă.

Vestea l-a luat prin surprindere pe fostul soţ al Elenei Udrea, drept dovadă Dorin Cocos a plâns după ce a aflat că deputaţii au încuviinţat arestarea fostului ministru şi a spus că speră ca aceasta să nu ajungă după gratii.

Milionarul, care se află în arest, a aşteptat cu sufletul la gură decizia parlamentarilor, astfel că Dorin Cocoş a fost foarte nervos si agitat în celulă.

Citeşte şi: Cătălin Tolontan DEZVĂLUIE traseul ȘPĂGILOR în mandatul Elenei Udrea la MDRT

“Se plimba dintr-un colţ în altul , era agitat şi nu-şi găsea liniştea. Stătea ca pe ace pentru că nu ştia cum decurge votul şi ce se întâmplă”, potrivit unor surse citate de  Cancan. În momentul în care a aflat că deputaţii au încuviinţat atât urmărirea penală, cât şi arestarea Elenei Udrea, Dorin Cocoş a lăcrimat.

“Cand a aflat, a amuţit! Parcă l-ar fi lovit cineva în moalele capului. Nu-şi găsea cuvintele, nu ştia ce să spună. Cocoş a zis că şi-a iubit fosta soţie, că aceasta l-a făcut fericit şi că spera să nu fie arestată. Şi că spera să reziste dacă se va întâmpla asta”, au mai precizat sursele citate.

Citeşte şi: INCENDIAR: Dacă Ponta câştiga alegerile, Kovesi şi Coldea erau în CĂTUŞE!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 feb, 18:31
florin
Sunt amuzanti basistii !
Daca au ajuns sa plagieze precum Ponta inseamna ca au ajuns intr-o situatie in care numai un medic psihiatru le poate veni in ajutor.
Si inca trebuie pregatiti psihologic pentru ce urmeaza :Boc,Blaga,Anastase,Videanu si nu ultimul pe lista Basescu Traian.
PS
Pe mine nu ma deranjeaza actiunile DNA .As zice ca Nastase nu a fost condamnat pentru ceea ce a facut .Iar Voiculescu idem.
Pe mine ma deranja ca se practica dubla masura .Acum se pare ca sa dat liber de la CIA,FBI si procuratura germana si TOTI vor plati .
Ca asa e in tenis !
11 feb, 16:42
Ioan
Cumperi si revinzi!
Foarte multe Produse Digitale, le cumperi, capeti dreptul de proprietate asupra lor si le revinzi de cate ori vrei in copii. Ele sunt in 2 variante: STANDARD, cu 50 lei si EXTRA (cu un site) cu 70 de lei. Ele contin e-book-uri si soft-uri; ofer multe bonus-uri.
- Cum sa faci bani – 19, - Echilibru mental şi tactici de luptă – 12 - Marketing – 81 - Reţete de slăbire – 4 - Sfaturi diverse – 13 - Site-uri, blog-uri – 34 - Succes în viaţă – 7 - Dragoste – 8 - Îngrijirea câinelui – 1 - Reţete culinare (şi vegetariene) – 10 - Înfrumuseţare – 9 - Pescuit, chitară, bonsai, acvariu – 4 - Programe, ghiduri internet şi PC – 86 - Artă fotografică, horoscop, astronomie – 3 Pentru detalii vizitează site-ul materialedig.com: citeşte detalii, completează câmpurile respective şi trimite.
11 feb, 15:45
MARIA
LA PUSCARIE.
20 de ani ar fi prea putin pentru acesti hoti,pentru basescu si sleahta lui de hoti,pentru tot ce au facut poporului roman vreme de 10 ani...s-au imbuibat ,s-au plimbat in toata lumea,si-au construit palate,au acumulat averi insemnate ca nici ei nu le tin minte numarul...daca nu au fost mina in mina cu legea ,trebuie sa stea pentru foarte multi ani ma puscarie...s-a furat ca in codru,au devastat romania,asa ca multi romani au luat calea pribegiei.de aceia nu avem autostrazi,spitale,scoli,locuri de munca onest platite...acum le-a venit rindul si trebuie sa plateasca...20 de ani de puscarie ar fi prea putin pentru hotii tarii.sper sa pice si basescu,cel mai mare hot si spagar al roamaniei...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ