Cătuşele ELENEI UDREA, subiect de ANCHETĂ la DNA

| 10 feb, 23:58

Oficiali ai Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au declarat, marți seară, că au fost demarate verificări administrative privind respectarea procedurilor de predare în cazul Elenei Udrea, reținută în dosarul Microsoft.

Elena Udrea REŢINUTĂ. Precizarea reprezentanților DNA vine după ce Elena Udrea a fost scoasă cu cătușe la mâini din sediul DNA, însă la sosirea în curtea arestului Poliției Capitalei aceasta nu le mai avea.

Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării, a fost reținută marți seară de procurorii DNA și va fi prezentată miercuri Înaltei Curți de Casație și Justiție cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Elena Udrea REŢINUTĂ. Ea este acuzată de spălare de bani și trei infracțiuni de trafic de influență (fapte în legătură cu încheierea și derularea acordului cadru de licențiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente și a actelor adiționale la acestea; în legătură cu derularea contractului e-România; în legătură cu pretinderea și primirea a 500.000 de euro.

Citeşte şi: Elena Udrea, FĂRĂ CĂTUŞE la mâini în arestul Poliției Capitalei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ