EXCLUSIV: Dezvăluiri INCENDIARE făcute de ULTIMA persoană care a vorbit cu Elena Udrea

| 10 feb, 13:49

Adrian Rădulescu, fostul consilier prezidenţial, a declarat în EXCLUSIVITATE pentru obiectiv.info că a încercat de mai multe ori să ia legătura cu Elena Udrea, însă aceasta nu a răspuns la telefon.Ulterior, fosta şefă a PMP le-a transmis colegilor săi să nu o caute, pentru că nu vrea să-i implice în problemele ei personale.

"Ne-a transmis tuturor să nu o căutăm şi a zis că sunt problemele ei personale şi nu vrea să implice pe niciunul de la partid", a declarat Adrian Rădulescu pentru Obiectiv.info.

Acesta spune că "o susține moral” pe Elena Udrea și că dacă e nevinovată, aşa cum susţine, va demonstra asta în instanţă.

"Nu sunt unul dintre susţinătorii doamnei Udrea, sunt unul dintre colegii ei. Da, pot spune că o susţin moral, că nu am cum altfel. Dacă ea spune că e nevinovată eu nu pot decât să o cred, nu am altă alternativă. Eu întotdeauna am avut grijă, spre deosebire de alţii, să nu o pup în dorsal cum fac unii şi să-i spun şi unde greşeşte. Ea a greşit că s-a înconjurat de proşti", adeclarat fostul consilier prezidenţial.

Adrian Rădulescu a mai spus că una dintre greşelile Elenei Udrea a fost aceea de a se înconjura de oameni slabi.

"Nu ştiu dacă sunt adevărate, dar ştiu un singur lucru: atunci când te înconjori de oameni slabi, care la prima adiere de vânt dau vina pe şef... Păi dacă şeful te punea să te arunci înaintea trenului, te aruncai?!Păi dacă nu te aruncai atunci aici cum spui că ?! Nu e adevărat! Ai semnat pentru că erai lângă cineva şi ţi-ai luat ce îţi trebuia şi acum dai în omul care n-are nicio vină", a declarat Adrian Rădulescu pentru Obiectiv.info.

Citeşte şi: Prima reacţie după ce Elena Udrea a ajuns la DNA, ce a declarat unul dintre avocaţi

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 feb, 12:33
George Martens
Nene Radulescu, daca te inconjuri numai de oameni destepti pe cine draqu mai pui sa semneze pentru spaga luata in numele tau, doar pentru un comision de kkt?
10 feb, 17:19
paris
radulescu
Radulescu un nimeni o carpa de sters pe jos aservitul celor de la putere stai in banca ta de las ai avere? sa vedem cum ai facut o

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ