Unde îşi are RĂDĂCINILE Elena Udrea. Legătura NEBĂNUITĂ dintre ea şi poetul Nicolae Labiş

| 10 feb, 19:25

Mama Elenei Udrea, Maria Udrea, este  originară din Mălini, judeţul Suceava. Coincidenţa face ca în acelaşi sat să copilărească cu câteva zeci de ani în urmă şi marele poet Nicolae Labiş.

Maria Udrea, pe numele ei de fată Maria Veliceasa, s-a născut în anul 1951 în satul Mălini din judeţul Suceava. Oamenii din sat spun că mama Elenei Udrea a fost femeie de serviciu la dispensarul din Mălini şi aşa l-a cunoscut pe soţul ei care lucra la sonde şi se plimba prin ţară cu munca. După ce s-a căsătorit, Maria Udrea s-a mutat la soţul ei la Buzău, unde vindea bilete călătorilor în autobuze.

Vecinii Mariei Udrea povestesc că aceasta nu a mai trecut prin satul natal decât foarte rar şi de asemenea îşi aduc aminte că însuşi Elena Udrea a trecut de vreo două ori pe la ei prin sat pe vremea când era ministrul Turismului.

CITEŞTE ŞI EXCLUSIV. Ce a spus PRIETENA Elenei Udrea, cu care apare în pozele de la Paris

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ