EXCLUSIV. Ce a spus PRIETENA Elenei Udrea, cu care apare în pozele de la Paris

| 10 feb, 17:39

Prietena de 20 de ani a Elenei Udrea, Ana Maria Topoliceanu, şi Tudor Breazu, consilier al fostului ministru, au făcut denunţuri la DNA în dosarul Bute, potrivit unor informaţii apărute în presă. Contactată de Obiectiv.info, Ana Maria Topoliceanu nu a dorit să confirme în informaţia, dar nici nu a infirmat-o.

"Nu am ce să vă spun în legătură cu asta", a fost răspunsul Anei Maria Topoliceanu când a fost contactată de Obiectiv.info. Ea a confirmat însă că este prietenă cu Elena Udrea de 20 de ani. Rugată să explice cum s-a împăcat relaţia de prietenie cu un denunţ la DNA, Ana Maria Topoliceanu nu a mai spus nimic.

Citeşte şi: Misterul pozelor cu Alina Bica şi Elena Udrea la Paris, ELUCIDAT

Denunţul Anei Maria Topoliceanu ar fi fost făcut săptămâna trecută la DNA, înainte ca procurorii să trimită solicitările pentru urmărirea penală a Elenei Udrea. Un alt denunţător al fostului ministru a fost Tudor Breazu, consilier al Elenei Udrea pe vremea când deţine portofoliul la Ministerul Dezvoltării, conform unei motivări a Curții de Apel București. Relaţiile dintre Topoliceanu şi Breazu sunt foarte strânse având în vedere că amândoi sunt proprietari pe un apartament în Bucureşti.

Ana Maria Topoliceanu a fost şefa Companiei Naţionale de Investiţii în vremea când Elena Udrea a fost ministrul Dezvoltării. Aceasta este a treia persoană cu care Udrea a apărut în fotografiile făcute la Paris, anul trecut, în care a fost surprinsă şi Alina Bica, fostul şef al DIICOT, în prezent arestată.

Gala Bute. Elena Udrea a fost

Citeşte şi: EXCLUSIV: Ce i-a transmis Elena Udrea ultimului om cu care s-a văzut înainte de a merge la DNA

După apariţia fotografiilor, Udrea a justificat prezenţa alături de cele două femei astfel: ”Sunt două femei de vârsta mea pe care le cunosc de ani de zile. Pe Topoliceanu o ştiu de 20 de ani. Avem o relaţie de prietenie, nu văd nimic vinovat în a fi cu o prietenă la masă. Bica e o femeie de vârsta mea, procuror, o cunosc de 5 ani, avem o relaţie bună, de amiciţie. Bica mergea la o întâlnire oficială la Haga", a spus Udrea.

Ana Maria Topoliceanu a fost membru PDL sector 6, acolo unde Udrea deţinea şefia. A fost numită consilier al ministrului, când Udrea a preluat funcţia la Ministerul Dezvoltării şi Turismului, şi apoi a ajuns şefă la CNI.

Compania Naţională de Investiţii se află în subordinea Ministerului Dezvoltării şi are pe mână bugete imense. Printre programele derulate de CNI se numără construcţia de săli de sport, bazine de înot sau lucrări pentru reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă.

Alina Bica, una din prietenele Elenei Udrea, este arestată de anul trecut în dosarul Retrocedărilor.

Citeşte şi: EXCLUSIV: Dezvăluiri INCENDIARE făcute de ultima persoană care a vorbit cu Elena Udrea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 feb, 21:26
un roman mai prost
alta care la 20 de ani, a ajuns consiliera, mare greierita a Statului Mafiot. La Den Haag, trebuia sa ia cursa BUC- AMS. Nu sa stea in hotel, sa goleasca tot barul, la taclale mafiote. IAR TRADATORUL , bASESCU LE-A INFORMAT, CARE LA RINDUL LUI A FOST INFORMAT DE BAITAUL BUN, CUM IL NUMEA PE NASUL CICERONE SEFUL SRI. AR FI CAZUL CA PROCURORI MILITARI SA-I INTEROGHEZE PE ACETI DOI CAPI DE MAFIE CAPI AI CARACSTITEI DE STAT. ce daca a fost sef al Statului si celalat tradator, terorist, Sef SRI. CNE SE CRED ACESTI TICALOSI, ACESTI CAPI AI CARACATITEI DE STAT.
11 feb, 13:30
Ion Petrescu
Nu santeti singurul roman prost,mai aveti alaturi 75% din populatia tarii, dar sa fim optimisti .Dupa noembrie 2014 se pare ca natiunea se trzeste
10 feb, 20:03
liviuioan
--ICRE NEGRE--
Dar, parca e mai buna o portie de branza cu smantana si mamaliguta--la parinti acasa .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ