EXCLUSIV: Ce i-a transmis Elena Udrea ultimului om cu care s-a văzut înainte de a merge la DNA

| 10 feb, 15:18

Înainte de a merge la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Elena Udrea s-a întâlnit cu un grup restrâns de oameni apropiaţi ei. Unul dintre aceştia, Gelu Vişan, a dezvăluit în exclusivitate pentru Obiectiv.info că Elena Udrea a fost extrem de încrezătoare şi sigură că îşi va demonstra nevinovăţia.

"Am trecut unde ştiam că este domnia sa, pentru a-i fi alături. Şi dacă i-am fost de folos şi am încurajat-o puţin m-aş bucura. Doamna Udrea este o femeie foarte puternică şi foarte curajoasă şi am simţit că are încredere, aşa cum a spus de fiecare dată, în justiţie", a declarat Gelu Vişan pentru Obiectiv.info.

Apropiaţii fostei şefe PMP sunt convinşi că aceasta este nevinovată.

"Eu sunt convins că doamna Elena Udrea îşi va dovedi nevinovăţia. Noi, cei care ţinem la doamna Udrea şi i-am fost alături, avem părerile noastre, dar ne gândim că justiţia este cea care va trebui să decidă", a mai spus Gelu Vişan.

El a explicat pentru Obiectiv.info că atât el, cât şi alţi colegi au ştiut încă din luna octombrie 2014 dezvăluirile făcute acum de Elena Udrea despre directorul interimar al SRI, Florian Coldea.

"În ceea ce priveşte afirmaţiile făcute de doamna Udrea despre directorul interimar al SRI, cunoşteam aceste afirmaţii din octombrie. Nu toate elementele, o mare parte din ceea ce a spus ne-a spus unui grup destul de restrâns de colegi. Noi fiind în campanie electorală tot timpul, eu având un rol în campania electorală, am fost unul dintre cei care i-am spus că ar fi bine să iasă atunci să facă publice lucrurile acelea, însă motivaţiile au fost multe, inclusiv acelea că nu vrea să se interpreteze că face aceste lcururi în campania electorală, unde altele erau temele şi discuţiile", a completat Gelu Vişan pentru Obiectiv.info

Citeşte şi: EXCLUSIV: Dezvăluiri INCENDIARE făcute de ultima persoană care a vorbit cu Elena Udrea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 feb, 05:43
Liana
Confuzii
Sper ca Elena Udrea sa nu fie vinovata si de aici sa-i vina forta de a lupta sa-si dovedeasca dreptatea, dar ma indoiesc si starea ei, puterea ei sa nu fie doar tupeu.....
Nimeni nu si-a imaginat ca au fost atat de multi hoti prinsi intr-o relatie ca o retea mafiota, indifferent de culoarea politica si de "idealuri"!
Numitorul lor comun a fost AVARITIA si NESIMTIREA!
E NECESARA CONFISCAREA AVERILOR in primul rand, indifferent de anii de pedeapsa . Sa se puna accent pe dezvoltarea invatamantului, cercetarii, sanatatii, economiei!
10 feb, 16:36
COCO
elena udrea
Daca va face puscarie daca nu va face,Dumnezeu e sus si ne vede,odata vom sta cu toti in fata Lui si vom da explicatie la tot ce am facut,si vai de cel ce va fi gasit vinovat .. . ..(sa nu uitam acest lucru)
10 feb, 16:59
udrea
nuti
vai de tara asta ,ajunsese curva asta sa dea inditii sri si lu coldea...daca era era inteligenta cum se pretinde avea non stop tehnica pe ea si filma cu sunet totul iar acum aparea ca o femeie desteapta care isi apara pielea...asa cu vrajala de genu am auzit,,,se spunea de x si y...coldea si kovesi au inghesuit-o imediat...curva proasta...sexu nu rezolva chiar tot nuti...
11 feb, 07:16
pacalici
@ nuti
Important este nu ce este Elena , ci ca va reusi sa-l bage in puscarie pe basescu . Iar codlea si cheovesy vor trebui sa demisioneze intrucat sunt prea compromisi . Nu mai au credibilitate in ochii romanilor .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ