Elena Udrea DUPĂ GRATII. Mesaj CUTREMURĂTOR de la cea mai bună prietenă

| 10 feb, 23:56

Elena Udrea REŢINUTĂ. Elena Udrea a fost reţinută de procurorii DNA după 10 ore de audieri. Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului este acuzată de trafic de influenţă şi spălare de bani în Dosarul Microsoft. Udrea a comentat că ei i se pot pune cătuşe dar adevărului nu. Cea mai bună prietenă a Elenei Udrea, Ruxandra Dragomir, șefa organizației de femei a PMP, i-a trimis un mesaj emoționant și a făcut și câteva dezvăluiri.

”Este prietena mea si nimic nu poate schimba asta! A fost tradata de cei mai buni ,, prieteni", care fara scrupule,in ticalosia lor, au facut denunturi mincinoase pentru a-si salva caracterele infecte. S-au folosit de numele ei, de increderea ei, de tot ceea ce inseamna Elena Udrea. Am scris deja, prietenia si solidaritatea sunt sentimente rare, iar atunci cand le descoperiti, pretuiti-le.Asa cum ai spus tu,,Justitie pana la capat" ! Elena, nu esti singura!!!”, e mesajul lui Dragomir, potrivit stiripesurse.ro.

Citeşte şi: BREAKING NEWS! Elena Udrea, REŢINUTĂ: "Poţi pune cătuşe Elenei Udrea, dar nu poţi pune cătuşe adevărului"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 feb, 00:47
ionut
rusine
problema este cristian tantareanu trebuie arestat de unde a gacut atata avere nu v-ti pus intrebarea
intrebati oamenii din cotbeanca cate case a luat adica terenuri iau rostit si el bine mersi sta ascuns

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ