Motivul pentru care Băsescu a plâns în cea mai tristă zi din viaţa Elenei Udrea

| 10 feb, 11:17

Ziua de luni, 9 februarie 2015 va rămâne, cu siguranță, în istoria României! Elena Udrea, fost consilier prezidențial, fostă șefă a Administrației Prezidențiale în mandatul lui Traian Băsescu și fost ministru are 3 mandate de arestare preventivă pe numele său, toate votate de colegii din Parlament.

În cea mai tristă zi din viața celei mai bune colaboratoare a sa, Traian Băsescu a vărsat lacrimi. Nu pentru decizia parlamentarilor în privinţa Elenei Udrea, ci dintr-un motiv familial.

Traian Băsescu a participat, luni la prânz, la înmormântarea unchiului său în Cimitirul central din Constanţa. Ultimul frate al mamei sale, Dumitru Olteanu, a murit sâmbătă seara, la vârsta de 79 de ani. Băsescu a mers împreună cu soţia, Maria, şi cumnata, Doiniţa.

Fostul preşedinte a pus o lumânare şi la mormântul mamei sale, Jenica, decedată în luna octombrie 2010, la 81 de ani. Imediat după înmormântare, Traian Băsescu s-a întors la Bucureşti.

Citeşte şi: Ipoteză COLOSALĂ! Udrea ştie multe dar tace ca să nu-l ACUZE pe Băsescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 feb, 19:40
El Condor
la tigani luna asta se cheama fe - martie.
Se simte intens un vant de schimbare a directiei de percepere a acestui eveniment monden, incepand de la "semnul barnaului" primei amante. Nu ar fi de mirare daca ar scapa cu tot ce este jegos dupa ea .
10 feb, 16:26
Gusty
......acum , astrele le demonstreazã abjectzilor din "famiglia bãsescu" cã nu a început lumea cu ei shi nu se terminã cu ei..........ASTRELE vin sã arate cã BLESTEMELE POPORULUI ROMÂN se vor împlini "literã cu literã din cuvintele spuse cu DURERE de ROMÂNI.........BLESTEMELE ROMÂNILOR vor distruge pentru totdeauna aceste specimene abjecte ..............

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ