Elena Udrea, REŢINUTĂ: "Poţi pune cătuşe Elenei Udrea, dar nu şi adevărului"

| 10 feb, 22:17

Elena Udrea a fost reţinută marţi, de DNA, pentru 24 de ore, în Dosarul Microsoft, pentru trafic de influenţă şi spălare de bani.

UPDATE "Poti pune cătuşe Elenei Udrea dar nu şi adevărului", a declarat Elena Udrea, zâmbind, la ieşirea din sediul DNA.

Udrea a plecat de la DNA cu cătuşe şi a ajuns în arestul poliţiei fără, informează Romania TV.

Elena Udrea REŢINUTĂ. Elena Udrea a fost reţinută de către procurorii DNA în dosarul Microsoft după ce a fost audiată timp de trei ore. Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului a stat mai bine de zece ore în sediul DNA.

Informația a fost confirmată de avocatul Elenei Udrea.

"A fost reţinută pentru 24 de ore pentru două fapte de trafic de influenţă şi spălare de bani. Am avut posibilitatea să studiem dosarul. Doamna Udrea a dat declaratii pentru toate cele şapte acuzaţii, s-a aparat. Audierile au durat efectiv 3 ore, restul a fost pentru studierea dosarului. Doamna Udrea nu a facut niciun denunţ pentru că nu are cunoştinţe de fapte penale. Astăzi au fost făcute acte de cercetare penală numai în dosarul Microsoft. Ordonanţa de reţinere a fost emisă cu ora 21.40 şi expiră mâine la aceeaşi oră. Dosarul este mai complicat. Doamna Udrea este un om puternic", a declarat Marius Sebastian Striblea, avocatul Elenei Udrea.

Citeşte şi: Ipoteză ŞOC: Elena Udrea, 10 ani de pușcărie!

DOSARUL MICROSOFT. Potrivit comunicatului DNA publicat ulterior, Elena Udrea este acuzată de:

- trafic de influență (fapte în legătură cu încheierea și derularea acordului cadru de licențiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente și a actelor adiționale la acestea);

- trafic de influență (fapte în legătură cu derularea contractului e-România);

- trafic de influență (fapte în legătură cu pretinderea și primirea a 500.000 de euro);

- spălare de bani.

Elena Udrea REŢINUTĂ. Fostul ministru al Dezvoltării va fi prezentat miercuri în faţa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citeşte şi: EXCLUSIV: Ce i-a transmis Elena Udrea ultimului om cu care s-a văzut înainte de a merge la DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ