Radu Banciu, despre reținerea Elenei Udrea: Șansele să scape nearestată erau ZERO

| 11 feb, 08:38

Radu Banciu a comentat, marți seară, reținerea pentru 24 de ore a Elenei Udrea, pentru trafic de influență și spălare de bani.

„A ieșit cu demnitate, cu capul sus, zâmbitoare, nu ne-a mai fost dat să vedem așa ceva până acum, că se poate ieși și așa cu cătușele de la DNA. Va fi greu să uităm omul Elena Udrea, acum ne interesează omul, mai mult ca politicianul. Care erau șansele ei să scape nearestată, mai ales că a avut de-a face cu o doamnă procuror? Zero”, a spus Radu Banciu, conform B1TV.

Citește și: Elena Udrea, REŢINUTĂ: "Poţi pune cătuşe Elenei Udrea, dar nu şi adevărului"

„Ieșirea ei e una de legendă, iar fraza rostită, că îi poți pune ei cătușe, dar nu și adevărului, este de o profunzime atât de reală în aceste momente, față de toți ceilalți care ies cu lacrimi în ochi și spun cât de nevinovați sunt”, a mai spus jurnalistul.

Elena Udrea a fost reținută pentru 24 de ore, marți seară, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, pentru trafic de influență și spălare de bani. Ea a ieșit de la DNA cu cătușe la mâini, dar la arestul Poliției Capitalei a ajuns fără ele.

„Nici măcar cătușele nu pot fi atât de brutale cu Udrea, în astfel de momente”, a încheiat jurnalistul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ