Victor Ciutacu, reacţie la reţinerea Elenei Udrea: Sărutul Morţii. Nuţi la brutărie

| 11 feb, 10:58

Jurnalistul România TV Victor Ciutacu comentează cel mai fierbinte subiect al zilei: reţinerea Elenei Udrea şi se întreabă dacă "femeia sta cu curu’ pe dinamita si joaca un teatru prost sau e chiar inconstienta".

"Dupa 10 ani in care n-au atins-o, aceiasi slujbasi zelosi ai statului de drept au impachetat-o intr-o luna. Dupa tot ritualul patentat de Basescu si girat de insasi Udrea cat a fost la butoane: demonizare, asteptare, executie. La cald n-am nici o strafulgerare de genialitate sa va impartașesc, asa ca ma abtin. Programatic sunt atat impotriva arestarilor preventive pentru infractiuni economice sau intelectuale, cat si a catuselor pentru nepericulosi. Nu o sa ma schimb acum, nici macar pe valul indignarii cvasigenerale ca vedeta zilei a beneficiat de un tratament evident preferential pana si la incarcerare. Unica mea nedumerire, la ora asta, e daca femeia sta cu curu’ pe dinamita si joaca un teatru prost sau e chiar inconstienta", scrie Victor Ciutacu pe blog.

Citeşte şi: Elena Udrea, REŢINUTĂ: "Poţi pune cătuşe Elenei Udrea, dar nu şi adevărului"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ