SURPRIZĂ DE PROPORŢII pentru ELENA UDREA! Cine a fost adus în această seară la DNA

| 10 feb, 19:29

Unul dintre denunțătorii Elenei Udrea în Dosarul Microsoft, Gheorghe Stelian zis Stelu, a fost chemat de procurori la sediul DNA.

Unul dintre denunțătorii Elenei Udrea în Dosarul Microsoft, Gheorghe Stelian zis Stelu, a fost chemat de procurori la sediul DNA. Este posibilă o confruntare între Elena Udrea și denunțătorul său.

Numele lui Stelian figurează și în Dosarul Retrocedărilor în care este arestată fosta șefă a DIICOT, Alina Bica. Procurorii DNA au descoperit că prin Comisia de Despăguburi din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP) omul de afaceri Gheorghe Stelian a primit de la stat o sumă totală de 150 milioane euro pentru terenuri din judeţul Ilfov în cazul cărora a prezentat acte false.

Deasemenea, procurorii anticorupţie au descoperit că Gheorghe Stelian, cumpăra drepturi litigioase, apoi desfăşura activităţi de trafic de influenţă pentru obţinerea de despăgubiri cât mai mari de la stat, după care îşi achita datoria celor care l-au ajutat. Aşa s-a realizat cesiunea către alte 3 persoane, deci cesionau, cumpărau, vindeau foarte des între ei diverse terenuri.

Citeşte şi: Prima reacţie după ce Elena Udrea a ajuns la DNA, ce a declarat unul dintre avocaţi

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ