Prima reacţie după ce Elena Udrea a ajuns la DNA, ce a declarat unul dintre avocaţi

| 10 feb, 12:16

Alexandru Chiciu, unul dintre avocații Elenei Udrea, a declarat marți că dorește echlilibru din partea procurilor și a organelor judiciare și a menționat că în perioada următoare nu vor fi declarații sau speculații din partea apărării.

"Niciodată apărarea, din acest moment și până la finalizarea procedurilor judiciare, nu va face niciun comentariu pe fond sau în legătură  cu măsurile procedurale sau procesuale ce vor fi adoptate în cauză. O să vă rog să ne înțelegeți punctul de vedere și să aflați aceste informații din partea celor ce vor dispune astfel de măsuri. Niciodată apărarea nu va face speculații cu privire la întâmplările, împrejurările, situațiile de facpt ce vor rezulta din anchetă. Toate apărările, taote cererile și toate solicitările le vom face exclusiv în fața procurorilor și în fața instanței de judecată”, a declarat avocatul.

”Vreau echilibru și din partea procurorilor și a organelor judiciare și noi ca avocati vom începe pe șinie de echilibru. De aceea vă rog să ne înțelegeți cu privire la rezervarea pe care o vom avea în declarații. Nu voi face speculații”, a mai spus Alexandru Chiciu, adăugând că adierea de marți de la DNA este făcută ca urmare a unei cereri a Elenei Udrea.

 

Citeşte şi: BREAKING NEWS! Elena Udrea a ajuns la DNA. Procurorii pot dispune reţinerea fostului ministru

Tag-uri: DNA, elena udrea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ