Dosarul MICROSOFT. BERCEANU: N-am nici cea mai vagă idee despre chestia asta

| 11 feb, 19:56

Fostul ministru al Transporturilor Radu Berceanu respinge acuzațiile pe care Gabriel Sandu le-ar fi făcut în fața procurorilor la adresa foștilor lideri PDL și insistă că nu are nicio implicare în dosarul "Microsoft".

"În niciun caz nu se petreceau lucrurile în felul ăsta. Iar când am auzit că îi dădea lui Boc 300.000 de euro lunar sau nu știu cât e ca și cum mi-ar fi spus cineva că se întâlneau Sandu cu Boc și cu un extraterestu și vorbeau pe limba extraterestrului ăluia. Nici pomeneală! Sau nu nu știu eu de așa ceva. Iar eu nu aveam de ce să fiu în toată poveste asta pentru că eu cu mult înainte de a apărea Sandu pe la partid eu nu am mai fost nimic la nivel central în PD-PDL din 2004. Așa că nu văd de ce trebuia să-i spună sau să-i dea președintelui organizației de Dolj", a declarat Radu Berceanu, miercuri seară, la România Tv.

Fostul ministru al Comunicațiilor, Gabriel Sandu, reținut în dosarul Microsoft, ar fi declarat în fața procurorilor că o parte din mita vehiculată în dosarul Microsoft a ajuns la foști miniștri PDL. Sandu le-ar fi spus anchetatorilor că fosta șefă a Camerei Deputaților, Roberta Anastase, și doi foști miniștri, Adriean Videanu și Radu Berceanu, au primit bani în schema Microsoft.

Procurorii susţin în referatul de arestare preventivă a Elenei Udrea că "beneficiari ai sumelor de bani din plăţile efectuate în baza contractului sunt, printre alţii, inculpatul Sandu Gabriel, inculpatul Cocoş Dorin şi Partidul Democrat Liberal care a beneficiat de plata unor materiale electorale prin intermediul inculpatului Sandu Gabriel".

"Mi se pare ciudad că toți știu cuvânt cu cuvânt ce e prin referatele procurorilor etc. Dacă o să mă cheme, o să fiți bucuroși și o să le spun procurorilor fix același lucru. Dacă procurorii cred, nu înseamnă că e și adevărat. În orice caz, sunt foarte liniștit și n-am nici cea mai vagă idee despre chestia asta cu Microsoft", a mai afirmat Berceanu.

"E ceva care nu prea are legătură cu partidul, ci mai mult cu ei, ce-și făceau și cum își dregeau. Cu Udrea, cu Cocoș", a adăugat fostul minsitru.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ