Elena Udrea, UN NOU MESAJ din închisoare: Adevărul gol-goluţ

| 12 feb, 15:00

Elena Udrea, reţinută marţi seară în dosarul „Microsoft”, a fost arestată preventiv, miercuri seara, de magistraţii Curţii Supreme.

Imediat după ce a fost arestată, fostul ministru a scris pe o reţea de socializare că va lupta pentru o justiţie corectă şi că până va primi o sentinţă definitivă ea va păstra legătura cu cei care o sprijină prin intermediul avocatului său.

Citeşte şi: Proiectele Elenei Udrea prin care s-a jefuit ţara. Ce a făcut fostul ministru cu 1,4 miliarde de euro

Astfel, fostul deputat a scris pe Facebook: "Acuzaţii închipuite şi speculaţii fără temei ale procurorilor continuă să curgă gârlă împotriva mea pe toate mass media. E un veritabil delir. În România, pare că s-a inventat un nou sport naţional: ce acuzaţii neprobate să-i mai aducem Elenei Udrea, în speranţa că, neputând să se apere, pentru că e în arest, nu va putea să răspundă.

Adevărul gol-goluţ este că, în dosarul Microsoft, acuzaţia care mi se aduce se reduce la faptul că am fost soţia lui Dorin Cocoş şi se presupune că aş fi ştiut ce făcea acesta. Pornind de aici, se fabulează şi se inventează poveşti nemuritoare. Dar asta se ştia şi înainte de 29 ianuarie, când am fost pusă sub acuzare, se ştia şi anul trecut, când s-a deschis dosar împotriva lui Dorin Cocoş. Între timp, nimic nou, nicio probă suplimentară.

Această isterie a acuzaţiilor la adresa mea, rostogolite prin presă de procurori DNA, trebuie să se oprească, pentru că ajungem într-o fundătură logică – procurorii lansează acuzaţiile, inflamează presa şi, apoi, împotriva mea se iau măsuri ca urmare a presiunii publice (asta este motivaţia judecătorilor). Sunt acuzată la televizor, în ziare şi pe site-uri, dar nu pot să mă apăr sau, dacă încerc să o fac, sunt sancţionată pentru asta. Unde e democraţia dacă acuzatorii pot spune orice, dar nimeni nu vrea să audă argumentele apărării?

Judecătorii, oricine ar fi ei şi orice cauză ar judeca, trebuie să fie puternici şi curajoşi. Trebuie să ia decizii pe lege, fapte şi probe, nu pe ce spune televizorul. Încă o dată spun: am încredere că, la apel, se va ridica măsura arestului preventiv, pentru că nu a apărut absolut nimic în dosar de pe 29 ianuarie, când am fost pusă sub control judiciar, şi până acum."

Citeşte şi: Udrea JOACĂ MURDAR. Explicaţia unui psiholog pentru zâmbetul din timpul arestării

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 feb, 16:48
Alexandru Valeriu Pantelimon
Nu e nici-un delir , ci speranta celor multi si jefuiti ca s-a deschis "cutia Pandorei"si ca cei din partidul mafiot care
ne-au jefuit un deceniu cu participarea statului "de drept ""si au sfidat cu aroganta milioane de romani taind salarii si reducand pensii vor plati .Un singur adevar spus de infractoare ; da si atmosfera din ministerul ei a imbacsit-o de coruptie .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ