Mircea Badea aruncă BOMBA: Elena Udrea scapă!

| 12 feb, 12:12

Mircea Badea este sceptic că dosarele instrumentate de DNA împotriva Elenei Udrea vor duce la condamnarea acesteia. În opinia sa, procurorii DNA nu au suficiente dovezi pentru a-şi susţine acuzaţiile.

"Ce avem concret, material, cu Elena Udrea, mă refer la munca procurorilor, nu vi se pare că e subțire rău de tot? E subțire și vă spun exact de ce e subțire, adică exact cum spune chiar doamna Udrea, care spune corect că e subțire, și l-am auzit și pe domnul avocat grăsuț, cu freză ciudată că spune același lucru și l-am crezut, părea competent.

Ce avem în acest moment? Nu editoriale, nu păreri, documente DNA. Avem trei capete de acuzare pentru trafic de influență, care, din punct de vedere al pedepsei, mare șmecherie nu sunt, una de spălare de bani și mai avem asta cu 500.000 de euro pretinși și luați de la Dinu Pescariu. De fapt, din cauza asta a fost arestată, Udrea e acum 30 de zile sau, mă rog, să vedem luni ce se decide, eu cred că iese, stă la mititică pentru că... 500.000 de euro, nu pe trafic de influență, spălare de bani, stă pe denunțul lui Pescariu, ăsta este adevărul, ăsta e singurul motiv. E tare, nu zic, denunțul lui Dinu Pescariu, care văd că e performant la denunțuri, dar eu vreau să întreb, denunțul Elenei Udrea nu e performant? Eu cred, până-n momentul ăsta, că Udrea scapă! Pe ce au făcut ei până acum, scapă", a declarat Mircea Badea potrivit stiripesurse.ro

 

Citeşte şi: Prietena Elenei Udrea continuă atacurile: Toţi cei care i-au fost aproape se folosesc de numele ei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ