Prietena Elenei Udrea continuă atacurile: Toţi cei care i-au fost aproape se folosesc de numele ei

| 12 feb, 10:22

Ruxandra Dragomir, prietena Elenei Udrea, care a creat o pagină de Facebook dedicată fostei şefe PMP, a postat un mesaj de susţinere pentru fostul ministru şi spune că "toţi cei care i-au fost aproape se folosesc acum de numele ei."

"Elena, nu esti singura!
Am reusit sa vad dincolo de imaginea creata de presa, de unii contestata, de altii apreciata. Aceasta este o fotografie din campania in care i-am fost alaturi, zi de zi. Am calatorit prin tara, am mers la evenimente, la targuri si sarbatori nationale,la manastiri si evenimente sportive. Am intalnit o multime de oameni dornici sa o cunoasca, sa-i ceara un autograf, sa o vada de aproape. Elena, a imbratisat zeci de mii de oameni, a strans sute de mii de mani si a facut poze cu oricine dorea o amintire cu ea. Am vazut partea buna, partea sensibila, in care Elena, se bucura, daruieste si plange ca orice om obisnuit. Mi-e greu sa cred ca Elena este personajul negativ si corupt, ci cred cu tarie ca toti cei care i-au fost aproape, se folosesc acum de numele ei, sa scape de pedepse, asa cum inainte se foloseau de numele ei pentru propriul beneficiu.
Vreau Justitie pana la capat , vreau ca adevarului, asa cum ai spus tu, Elena, sa nu i se poata pune catuse. De aceea eu iti sunt alaturi...Friends forever
!", a scris Ruxandra Dragomir pe pagina de Facebook dedicată Elenei Udrea.

 

Citeşte şi: Cum îşi petrece timpul Elena Udrea în arest

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ