REACŢIE a consulului onorific al României la Boston după publicarea articolului despre lupta anticorupţie

| 16 mar, 12:07

Consulul onorific al României la Boston, Dan Dimăncescu, a trimis cotidianului The New York Times o replică la articolul de opinie publicat în urmă cu două săptămâni de Patrick Basham, directorul Democracy Institute, un articol care a fost intens dezbătut în presa din România.

Patrick Basham a scris că lupta anticorupţie de la noi a devenit o cruciadă care dă naştere unui abuz de putere.

În mesajul său, Dan Dimăncescu precizează că în România se face o „curăţenie dramatică”, ce se întâmplă o dată la o generaţie. Potrivit lui Dan Dimăncescu, aceste acţiuni reflectă efortul generaţiei tinere de a îndrepta lucrurile, o generaţie care priveşte către Occident.

În plus, consulul spune că procurorii trebuie lăudaţi pentru faptul că nimeni nu este ferit de anchete, de la oficiali locali la miniştri.

Citeşte şi: The New York Times, despre lupta anti-corupţie din România: Băsescu a folosit-o pentru a-şi ataca adversarii

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ