ÎNFRÂNGERE MAJORĂ pentru PNL în Parlament: comisia care ar fi anchetat Guvernul, respinsă de deputaţi

| 11 mar, 17:58

Camera Deputaţilor a respins miercuri proiectul de înfiinţare a unei comisii de anchetă pentru verificarea modului în care au fost folosiţi banii publici din Fondul de rezervă al Guvernului, în 2013 şi 2014, comisie solicitată de PNL, potrivit Agerpres.

Cu 180 de voturi împotrivă, 95 de voturi pentru şi şapte abţineri, deputaţii au respins proiectul de hotărâre privind înfiinţarea comisiei de anchetă pentru verificarea modului în care s-a utilizat Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului în anii 2013 şi 2014, precum şi a modului în care s-au finanţat obiectivele de investiţii în temeiul Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 28/2013 în anul 2014.

Victor Ponta, despre scandalul privind ora de religie din şcoli

Liderul deputaţilor liberali, Ludovic Orban, a susţinut, după exprimarea votului, că reprezentanţilor puterii nu le pasă decât să îi "salveze scaunul lui Victor Ponta şi lui Liviu Dragnea".

"Îmi pare rău că trebuie să vă spun, dar astăzi aţi arătat din nou că nu vă pasă ca banii publici să fie cheltuiţi în interesul cetăţeanului, ci vă pasă să îi salvaţi scaunul lui Victor Ponta şi lui Liviu Dragnea", a afirmat Orban.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ