Întâlnire de taină între personajele-cheie rămase libere din dosarul Microsoft FOTO

| 30 oct, 2014

La doar trei ore de la arestarea lui Dorin Cocoş, jurnaliştii de la Cancan.ro au obţinut imagini de la o întâlnire care s-ar fi vrut secretă şi pe care au avut-o personajele-cheie din dosarul Microsoft.

Vestea arestarii celor patru nume grele: Dorin Cocoş, Nicolae Dumitru, Gheorghe Ştefan şi Gabriel Sandu a starnit furtuna printre persoanele anchetate in dosarul Microsoft. Imediat s-a dat "alarma", iar Remus Truica (considerat unul dintre protagonistii acestui dosar) i-a convocat de urgenta la o discutie secreta pe o parte dintre afaceristii si politicienii care au legatura cu itele dosarului.

Astfel, Dinu Pescariu, Eugen Bejinariu sau un "om de casa" al lui Dorin Cocos au stabilit sa se vada in jurul pranzului intr-un loc de taina, probabil ca sa puna la punct strategia anti-DNA.

Intrunirea a avut loc pe strada Atena, intr-o cladire in care se afla biroul lui Remus Truica (fostul sef de cabinet al premierului Adrian Nastase). Paparazzii nostri au filmat momentele in care mai multe persoane-cheie din acest caz si-au facut aparitia la adresa unde fusesera convocate.

Incepand cu exact 12.59, rand pe rand, fostul tenismen Dinu Pescariu, directorul Metrorex Aurel Radu, politicianul Eugen Bejinariu si Gheorghe Stelian (zis Stelu "sageata" lui Dorin Cocos) s-au prezentat in "barlogul" lui Remus Truica.

Primul sosit a fost Dinu Pescariu, cel care a ajuns cu un minut inainte de ora 13.00. Dupa un sfert de ora, acesta a iesit din vila pentru a-l intampina pe Bejinariu, semn ca cei doi au vrut sa schimbe cateva cuvinte intre patru ochi, inainte de a incepe "sedinta de criza".

Intalnirea de gradul 0 a vechilor colaboratori a durat o ora si un sfert, iar la 14.15, acestia au parasit locatia, pe fata lor putandu-se citi ingrijorarea. Ca si cum lucrurile n-ar fi fost perfect conturate, "sedinta de urgenta" s-a prelungit pentru cateva minune si in mijlocul strazii, iar in drum spre masini, Dinu Pescariu i-a soptit ceva la ureche lui Gheorghe Stelian.

A fost un dialog la care, evident, "urechile" procurorilor DNA n-au putut avea acces. In timp ce "trioul" Bejinariu-Pescariu-Stelu isi lua "La revedere!" in strada, din vila a iesit si Aurel Radu (directorul Metrorex). Aparitie bizara, la prima vedere, dat fiind faptul ca numele lui nu a fost asociat pana acum cu aceasta afacere.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ