Întâlnire în taină între turnătorii din dosarele Microsoft şi ANRP

| 25 mar, 11:55

Dinu Pescariu, cel care l-a "înfundat" pe Dorin Cocoş în dosarul Microft şi Gheorghe Stelian, zis Stelu, cel care a turnat-o pe Alina Bica în dosarul despăgubirilor ANRP au reluat legăturile, informează B1 TV.

Cei doi au fost surprinşi de paparazzi când s-au reunit pe celebra stradă Atena din Capitală, acolo unde Remus Truică deţine mai multe birouri. Întâlnirea ar fi avut loc pe 22 martie.

Ca în filmele cu mafioţi, cei doi au încercat să păstreze secretul. Pescariu şi Stelu au intrat separat în "centrul de comandă" al denunţurilor din megadosarele de corupţie. Primul care a părăsit clădirea a fost Pescariu.

De altfel nu este prima dată când gaşca turnătorilor se reuneşte la birourile lui Truică. Pescariu şi Stelu au ţinut o adevărată celulă de criză alături de Truică, Eugen Bejenariu şi Aurel Radu, anul trecut, imediat după arestarea fostului ministru Gabriel Sandu, a edilul din Piatra-Neamţ Gheorghe Ştefan Pinalti, dar şi oamenii de afaceri Dorin Cocoş şi Nicolae Dumitru.

De asemenea, Pescariu a mai fost surprins în ianuarie 2014 în timp ce discuta în faţa Ambasadei Germania, cu fostul reprezentant al Fujitsu Siemens în România.

Întâlnirea de taină de acum 3 zile a ar fi avut loc chiar înainte ca Dinu Pescariu, Claudiu Florică şi Dragoş Stan să afle că scapă de urmărirea penală pentru fapte de dare de mită şi cumpărare de influenţă, în dosarul Microsoft, deşi prin ei și prin conturile firmelor deţinute de ei, au trecut zeci de milioane de euro, bani cu care au mituiti politicienii din dosar.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în dosarul MICROSOFT: doi inculpaţi scapă de urmărirea penală

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ