Intel a dezvăluit calculatorul de mărimea unui card SD VIDEO

| 08 ian, 2014

Intel a lansat in cadrul evenimentului CES 2014 din Las Vegas un computer de dimensiunea unui card SD.

Potrivit The Verge, directorul executiv al companiei, Brian Krzanic, a fost cel care a prezentat produsul, numit Edison.

Acesta este "un PC complet din clasa Pentinum", care are dimensiunile si forma unui card SD, de tipul celui folosit la camerele foto.

El este alimentat de un procesor dual-core Quark SOC, functioneaza pe baza sistemului de operare Linux si se poate conecta la retele Wi-Fi si Bluetooth.

Intel a pregatit si cateva aplicatiispecifice dispozitivului.

Astfel, CEO-ul a prezentat conceptul "Nursery 2.0.", in care un bebelus a purtat o imbracaminte cu senzori, iar Edison a fost folosit pentru a afisa diverse informatii despre starea copilului (daca este fericit, ritmul respiratiei si temperatura) pe o cana de cafea.

Mini-calculatorul mai poate fi utilizat si pentru a incalzi laptele din biberon atunci cand bebelusul se trezeste din somn.

 

Tag-uri: calculator, intel
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ