Investiţie de milioane de euro a Bosch în România

| 26 feb, 2014

Bosch a investit 77 milioane de euro în centrul de cercetare şi producţie din Cluj, unitatea pusă în funcţiune la finele anului trecut urmând să fie deschisă oficial la 9 mai, a anunţat miercuri compania germană.

"Anul trecut, Bosch a angajat circa 325 de persoane atât pentru activităţile de producţie, cât şi pentru cele de cercetare şi dezvoltare. Concernul german va continua şi în anul 2014 procesul de angajare din Cluj", se arată într-un comunicat al companiei.

Centrul, situat în Parcul Industrial Tetarom III din comuna Jucu, are o suprafaţă totală de circa 38.000 de metri pătraţi şi va face parte din divizia Automotive Electronics, care dezvoltă şi produce unităţi electronice de comandă, semiconductori şi senzori pentru industria auto şi alte domenii. Divizia are 17 unităţi de producţie la nivel mondial şi aproximativ 20.000 de angajaţi.

În România, Bosch are activităţi la Bucureşti, Blaj, Cluj şi Timişoara, cu circa 2.000 de angajaţi la începutul anului. Extinderea activităţilor de producţie şi dezvoltare va contribui la majorarea personalului până la finalul anului.

 

Tag-uri: Bosch, Cluj, investiţie
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ