Oraşul din România cu cele mai MARI tarife de taximetrie

| 25 feb, 2014

Clujenii au ajuns să plătească cel mai scump taxi din ţară. Consiliul Local a majorat tariful reglementat la 2,25 lei pe kilometru. O firmă de taximetrie a mărit deja preţul, iar celelalte o vor face la începutul lui martie.

După ce Primăria a stabilit un tarif de 2,25 de lei pe kilometru, firmele de taximetrie din Cluj au început să-l şi aplice.

Noul tarif la taxi din Cluj le depăşeşte pe cele din alte oraşe mari precum Timişoara, unde tariful e de 2,19 lei pe kilometru, Iaşi, unde un kilometru costă 1,99 lei, Constanţa, 1,79 lei, sau Craiova cu tarif de 1,35 lei.

Taximetriştii spun că nici aşa nu îşi acoperă cheltuielile.

Clienţii spun că vor apela mai puţin la taxi, de acum încolo. Tariful maximal, stabilit de primărie, a fost modificat cu o zi înainte de Anul Nou. Tariful pe noapte e de 2,5 lei pe kilometru, iar cel maximal stabilit de primărie e de 3 lei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ