Iohannis: Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei, este PREMIERUL INTERIMAR. Preşedintele cheamă oamenii din stradă la Cotroceni

| 05 noi, 10:19

Klaus Iohannis a anunţat că premierul interimar este Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei. Totodată, şeful statului a anunţat că va convoca la Cotroceni, pentru discuţii, un grup care să reprezinte societatea civilă.

 

OBIECTIV.INFO vă prezintă declaraţiile lui Klaus Iohannis:

Am acceptat demisia primului-ministru Ponta. Am decis astăzi să numesc în poziţia de premier interimar pe Sorin Cîmpeanu. Am semnat înainte de conferinţă ambele decrete.

Am urmărit cu mare atenţie manifestaţiile de stradă. Sunt foarte mulţumit că au fost manifestaţii fără violenţe, fără exagerări.

Am un mesaj foarte important pentru cei care au fost în stradă. V-am văzut, v-am auzit. Voi ţine cont de solicitările voastre.
Am decis ca în continuarea consultărilor cu partidele politice pe care le-am planificat pentru astăzi şi pentru mâine, să consult un nou actor: societatea civilă.

Voi convoca pentru vineri, un grup care reprezinta atât societatea civilă, cât şi ceea ce se numeşte strada. Este important pentru mine şi doresc să le cunosc părerile şi opţiunile. În acest fel, voi cunoaşte atunci când voi lua o decizie şi opţiunile partidelor politice, dar şi opţiunile societăţii civile.

Citeşte şi: Cine este Sorin Cîmpeanu, desemnat premier interimar de Klaus Iohannis


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ